Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

Criza de premii la sesiunile de comunicari stiintifice

  Mda, trebuia sa ne asteptam la asta. Nu s-au mai dat premii! Nu ca m-as fi asteptat eu la vre-un premiu, dar au fost si doritori ;)) Pentru unii ca mine au vrut profii sa nu faca diferenta si ne-a dat diplome la fel.(sa nu ne simtim prost). Toti au prezentat bine, mai putin eu si cred ca meritau mai mult de o foaie fara luciu:
    Mi-au placut prezentarile cu Salina si cu Stresul , insa nu am fost suficient der atent incat sa pot completa rebus-ul asta:
   Mi-a placut faptul ca am avut un subiect destul de interesant, incat am starnit curiozitatea tuturor profilor prezenti si pe cea a unui student participant... Asa ca Adriane ai grija ce faci cu tema asta ;)). Probabil daca aveam mai mult timp la dispozitie iesea mai bine. (Doar 3 ore si jumate le-am dedicat pregatirii pentru sesiune).











Tind sa cred ca m-am descurcat mai bine la PLM Adaptor, dar nu pot sa ma pronunt pana nu vad rezultatul. Oricum num-am descurajat..., voi participa si la anu, de-om ajunge sanatosi pana atunci.

De la grupa IPMI-stilor
Eu care am crezut ca am scapat de ce a fost mai greu, m-am blocat cand mi-a amintit Mihai de proiectele de saptamana asta: DIDACTICA, PTPM, SI SI ACH. Am de lucccrrruuuu...

4 păreri:

constantinandreirusu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

stai calm ca am si filmarea cu mine dar e de jumatate de ora si trebuie sa mai lucrez la ea ;)) o sa apara...sa aaveti de ce rade;))

Anonim spunea...

multumit acu? Lipseste doar filmul cu prezentarea lui Costel - dar e pe camera lui

constantinandreirusu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?