Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

Biblioteca Universităţii "Vasile Alecsandri" din Bacău - cel mai propice loc de studiu

     Sunt unii printre noi care deşi au ajuns în anul IV nu au încă permis al bibliotecă, sau care şi-au făcut în ultimul an. Aceştia nu ştiu de ce se lipsesc.
     Din punctul meu de vedere avem o bibliotecă în care tot să studiezi - chiar dacă n-ai motivaţie de a învăţa şi intri în această clădire automat ţi se deschide pofta de studiu.
     La mutarea biblotecii în fosta discotecă "Audi-top" am participat şi eu cu Andrei - la cărat de cărţi;)) - De când s-a mutat o frecventez mai des şi îmi propun să lucrez pentru licenţă în acest cadru reconfortant. Împreună cu celălalt corp renovat (D) - biblioteca îţi oferă cadrul modern de studiu: cu sisteme de supraveghere video, sisteme antifurt, antiincendiu, mobilier nou, finisaje de calitate, o sala de conferinte, sistemul magnetic lipit pe fiecare carte in parte, cartele reincărcabile, folosite la servicul de xeroxat.
      Sala infonet este dotată cu 30 de calculatoare, conectate la Internet.
      Softul bibliotecii Softlink Liberty3 Advanced este foarte uşor de utilizat, oferindu-ţi posibilitatea de a căuta informaţii despre numărul de cărţi disponibile la bibliotecă chiar de acasă, printr-o simplificare mult avansată faţă de vechea metodă de căutare prin sertare.
      Să facem un tur al Bibliotecii:
  1. La intrare te aşteaptă o doamnă sau două cu cea mai mare căldură şi îţi stau la dispoziţie în funcţie de nevoile tale. Chiar de aici se pot observa camerele de supraveghere şi garderoba. Orice vizită este consemnată în registru 
  2. Biblioteca deţine un fond de patrimoniu şi carte rară  
  3. Sala de calculatoare cu acces la Internet
  
 
Obligaţiile
Sala de conferinţe:
     Mediu de studiu avem, de voinţă avem nevoie, timp mai e (deşi limitat) - let's do IT!
Spor la studiu!

0 păreri:

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?