Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

Dragă student(ă),

            Bine ai venit la sondajul studenţesc anual al institutului trendence - Graduate Barometer Europe (GBE) 2011 / Barometrul Absolvenţilor din Europa 2011. Sondajul de opinie se desfăşoară online şi este rapid şi uşor de completat.
         24 de ţări, peste 850 de universităţi participă la sondajul trendence Graduate Barometer, cel mai mare sondaj din Europa privind educaţia şi cariera. Întrebările aflate în chestionar urmăresc să afle cât eşti de mulţumit de studiile tale şi şi care îţi sunt aşteptările de la viitoarea ta carieră. Sondajul reuneşte opiniile studenţilor din ţări europene şi explorează diferenţele şi similitudinile care există între diferitele țări ale Uniunii Europene.
        Pentru a începe completarea chestionarului, fă click aici:
https://www.trendence-survey.com/n q.cfm?q=03b7b2f1-71a2-4835-ba6b-3855a0dc69a0
       După ce ai completat chestionarul, poţi să îţi compari răspunsurile cu rezultatele altor studenţi din Europa. Mai mult decât atât, ai şansa de a câştiga prin tragere la sorţi unul din următoarele premii:
* 2 x € 1000
* 5 x € 500
        Acest sondaj este realizat de către Institutul trendence GmbH din Berlin, Germania. Te asigurăm de faptul că răspunsurile tale vor fi anonimizate şi datele tale vor fi protejate conform legislaţiei. În cazul în care doreşti să câştigi unul dintre premii, te rugăm să introduci adresa ta de e-mail în momentul în care ai terminat de completat chestionarul.
       Cu respect şi cele mai bune urări,
   Institutul trendence.

  Completează! Ai şansa să-ţi evaluezi şi propria facultate.
                       Succes!

0 păreri:

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?