Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

jos cenzura

 
   Nu credeam ca se va ajunge la asta..., dar nu-i chiar asa grav. Am inteles ca se stergeau commenturi, chiar si autori. Nu vreau sa va certati de la acest blog, asa ca nu mai are nimeni dreptul sa modifice postarile altora  (decat la cerere). Daca vreti sa apara vre-o modificare de aspect spuneti si se va face de comun acord. Fiecare dintre membrii grupelor 331 si 332 are dreptul sa fie autor si sa se exprime liber, la fel cum fiecare trebuie sa-si asume ceea ce se spune despre el.
   Fiecare membru al grupei va aparea pe bara laterala (va fi sters in caz ca o sa conteste). Pentru orice problema legata de aspect contactati putregaiul  si vom rezolva problema. Constantine vei da dovada de slabiciune daca te vei retrage dupa toata povestea asta. Esti multumita Mirela?

2 păreri:

Pusha spunea...

,,Fiecare dintre membrii grupelor 331 si 332 are dreptul sa fie autor si sa se exprime liber, la fel cum fiecare trebuie sa-si asume ceea ce se spune despre el."- sunt de acord mai ales cu asta. dar in termeni cilivizati si fara violenta, sau fapte egoiste- aviz lui ctin.
Macar nu o sa mai vada si alti studenti de pe la alte facultati, specializari ce ,,ciudati" avem prin grupa ;))
Se intoarce, nu se intoarce, dar sa fie mai calculat, din mai multe puncte de vedere.

Ce se modifica, sa se modifice cu acordul persoanelor implicate.

Anonim spunea...

Pentru mine Constantin nu e un "ciudat", ba din contra e o persoana trecuta prin "sita" vietii, cu un bagaj de cunostinte f mare, chiar daca mai are anumite "scapari" - fiecare are. Ii admir curajul de a se exprima, cine stie poate vom ajunge "sa crestem rinoceri" vreodata. Personal nu cred ca va rezista mult timp fara sa scrie aici pe blogul nostru, nu-l vad eu atat de slab.

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?