Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

Alina - Alinush - Bzzzz

Cele mai utilizate "strigari":P
Multi ma stiti....putini ma cunoasteti cu adevarat.De fapt foarte putina lume ma cunoaste cu adevarat.
Ei bine , sunt o leoaica adevarata...convinsa , m-am nascut in Bucuresti , care , pentru mine este mult mai mult decat orasul natal...cele mai frumoase amintiri acolo le-am trait.Este orasul meu de suflet , locul unde cred ca ma incadrez cel mai bine , si cu siguranta este orasul "tuturor posibilitatilor" :)) .
Revenind...nu prea imi place sa vorbesc despre mine , asa ca nu o sa scriu foarte multe amanunte.
Ca orice persoana am defecte si calitati...calitatile nu le enumar eu....cu toata modestia...nu mi-ar ajunge pagina asta :)) (glumesc)...nu imi place sa ma laud singura..dar defectele vi le spun lejer : orgolioasa si...foarte orgolioasa.
Am avut o copilarie foarte fericita , tipica , cu joculete..gen baba oarba , lapte acru , tablourile , flori fete sau baieti(melodii sau cantareti) , mi-am petrecut multe vacante la tara...unde ne adunam din toata tarisoara si ne faceam de cap spre disperarea "batranilor" , am iubit scoala de mica , n-am fost o tocilara , dar am imbinat si cartea si distractia.
Mor de dorul liceului , pe care l-am facut la Economic,,Bacau of course , impreuna ma rog..la clase diferite cu Adi , Laura , Marian(baietii de la D :)) ) ce vremuri...mor de dorul generalei , mor de dragul pozelor cand eram bebeu .Din liceu am capatat porecla "albinuta"..mai exact de la "mamicile" mele...colege de clasa...la care tin foarte mult si de care mi-e dor...care pentru faptul ca nu aveam stare niciodata , si imi placea sa traiesc pauzele..si nu numai la viteza maxima...m-au poreclit asa..albinutza...sau bzzz...pentru altii:P(multumit Dumitru?):P
Imi plac copiii , in special baieteii , desi am botezat o fetita...si mi-e foarte draga (leoaica asemeni mie).
Imi plac animalele , am un motan de vreo 6-7 ani la care tin enorm ... pentru cei care nu ati avut un animal de companie...va spun...ajungeti sa tineti ca la un membru din familie la el.Nu exista motan mai jmeker ca al meu...ne face asta cum are el chef:))
Muzica...da..imi place...filmele...Pianistul..mi-a ramas in minte , Grey's Anatomy...alta pasiune, dansul , inotul , i-am iubit pe cei de la 3SE....pana prin clasa a X-a cand mi-am decoperit pasiunea pentru fotbal....(sa-l privesc nu sa-l joc) , am devenit o microbista inraita , stelista convinsa . Mi-am dorit intotdeauna sa practic sporturi extreme...si cred ca incepand cu anul acesta o sa iau masuri...:p ... in cazul in care nu ma vedeti in anul 4...sa stiti motivul...:)) Doamne Fereste:P
Ce sa va mai spun.... am urmarit Tom si Jerry...desenele preferate , l-am urat de Johnny Bravo..ma bagam sub plapuma cand se uita sora-mea la Dosarele X(zi ceva Andrei) .
Am avut o cumpana cand locuiam in Bucuresti , micuta fiind ... era sa nu mai fiu astazi printre voi :)) dar nah....n-ati avut norocul asta :)) , Dumnezeu a avut alte planuri pentru mine.
Multi ma percep ca fiind fitoasa...mi s-a spus foarte des...si la fel de des mi-au marturisit cat de mult s-au inselat in ceea ce ma priveste.Mie una imi place sa cunosc omul inainte de a-mi da cu parerea..altfel nu imi permit sa comentez despre caracterul cuiva...doar ca mi se pare mie.
eh..ar fi multe de zis..dar e suficient atat...

5 păreri:

Anonim spunea...

@Alinush: Credeai ca scapi de comm?...nici vorba...
Si da sunt multumit de pozele cu motanul stelist si de explicatia bazaitului...ce sa mai zic sunt, frumoase toate pozele(nici n-avea cum altfel), mai ales a doua. Ce n-am inteles e de ce n-ai ramas la Bucuresti dak iti e atat de drag... ai venit sa ne bazai pe noi la cap:))
Iata si un cadou pt tine: urmeaza link-ul sa dai de el: http://picasaweb.google.com/lh/photo/DtEIXqu-f_xwnM4nXZnL_A?feat=directlink

Anonim spunea...

@Alinush: Sa nu uiti sa postezi si in bara laterala o poza cu o mica descriere!

constantinandreirusu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Deanchester spunea...

@Alinush: ce bine ma simt sa vad ca mai am stelisti pe aici, in adevaratul sens al cuvantului; tare ca ai ascultat si 3SE, ca si je :D, dar cel mai tare e ca ai invatat in Econoooomic :))...cel mai tru' liceu din urbea lui Bacovia :>...

Anonim spunea...

@Deanchester: Cel mai tru' Economicu'? Fa-ma sa inteleg 8-}

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?