Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

Drumurile noastre poate se vor întâlni vreodată

Mergând de la Anagnina spre Termini (Roma), au început să cânte doi artişti, de răsuna întreg metroul. La început nu i-am băgat în seamă, atunci când interpretau o piesă în limba italiană. Am tresăltat deodată însă când au început să cânte "Drumurile  noastre". Piesa interpretată de o doamnă mi-a alungat gândul la vremurile bune, alături de cel mai iubit profesor din facultate: Domnul Bogdan Măcărescu omul de care grupa noastră s-a legat atât de strâns cu sufletul, încât nici după decesul lui, legătura nu s-a rupt.


Fiind o zi de 13, gândul mi-a fugit de la vremurile bune la tristeţea din acea zi neagră pentru Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău, atunci când pe 13 februarie 2011 inima cea mare a domnului profesor a obosit... şi a încetat să mai bată fizic... a rămas doar în sufletele celor ce-l îndrăgeau ... şi cine nu-l îndrăgea??? pe cel pe care-l îmbulzeam ca grădinarii pe educatoare...
E trist când pier dintre noi oamenii dragi, însă e mai trist când nu urmăm şi noi exemplele bune... atunci când stricăm "cărările" dintre noi. Să sperăm că drumurile noastre se vor întâlni odată şi odată.

0 păreri:

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?