Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

Lipsă de fier? - nu-i nimic vă dăm rugină! Serviţi trei în unu pe gratis!

      Domnii noştri de la RAGC Bacău s-au gândit la sănătatea noastră. Auzind că organismul nostru are nevoie de fier s-au gândit să rezolve problema, prin intermediul apei. Cum a "plecat" domnul Măcărescu parcă fumul de la CET e mai negru şi mai mult, iar acum şi apa devine la fel de neagră, cum ar spune unii: "neagră CA CAfeaua".
     Noi "facem fente", dar nu ne dăm seama de binele pe care ni-l vor cei de la RAGC - ne oferă "trei în unu" (cafea, fier, apă) pe gratis.

     "E bine" măcar că nu se face discriminare - toate chiuvetele din Bacău primesc din abundenţă aceste favoruri, numai să nu intervină gelozia;))
      Şefu' de la RAGC susţine că firma e atât de darnică acum pentru că apa de la Cărăboaia a obosit de atâta drum, lăsându-i loc celei din rezervoarele de la Gherăieşti să alimeenteze băcăuanii.

     Cu ocazia asta, apa şi-a schimbat sensul de curgere şi a ănceput să cureţe depunerile de "cafea" de pe conducte - rezultând "cafeaua gratis".
      Cu toate că populaţia se bucură pentru "trei în unu-l" gratis, animalele nu preferă cafea în loc de apă, deci fermierii băcăuani au avut de furcă cu apa, la fel pâinea şi celelalte produse alimentare nu primesc în loc de apă cafea, deci nici aceşti producători nu sunt mulţumiţi, la fel gospodinele vor trebuie să spele rufel cu apă de îmbuteliată pe toată perioada "ofertei".
      Nu am făcut niciodată duş în cafea - oare cum o fi?
      Şefu' anunţă că cel târziu până sâmbătă se va opri furnizarea cafelei moca, dar staţi liniştiţi că or să mai apară oferte pe parcurs, sistarea totală a cafelei va apărea odată cu înlocuirea celor 250 de km de conducte de aprovizionare a Bacăului.

0 păreri:

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?