Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

au venit hingherii să ne "hingherească"

    Hingherii -acele persoane care lucrează la ecarisaj (  1)Strângerea şi prelucrarea cadavrelor de animale şi a resturilor de la abatoare în scopul transformării lor în produse industriale sau furajere. 2) Stârpire a câinilor vagabonzi.) - s-au ocupat şi de câinii de la Universitatea noastră. În ultimul timp se adunaseră o haită destul de mare - şi nu erau toţi paşnici.
    Nu ştiu unde i-au dus (dar nu cred că i-au trimis la "masaj" în Germania), cert e că i-au luat aproape pe toţi. Probabil acum sunt hrană pentru pui, sunt ţinuţi în cuşti, sunt castraţi , sau cine ştie ce specialitate prin China ;)). Uitaţi-vă la film doar dacă aveţi inima TARE. !!!!!!!Absolut interzis Andreei Marcu!!!!!!!!!


Vezi mai multe din Animale pe 220.ro
    Mie îmi pare rău pentru bieţii câini - dar nici aici nu le era locul. De vină sunt oamenii care i-au adus aici. Pe ei i-aş castra.
    Nu sunt de acord nici cu protestele care se fac împotriva eutanasierii - pentru ca oricum nu au efect - mai bine s-ar face educarea speciei umane cu privire la îngrijirea animalelor.
     Trecătorii de pe aleea Eternităţii iubeau bietele animale şi le aduceau de mâncare aici - dar nu le iubeau de ajuns încât să le adopte  - asta mă doare pe mine. Noroc de gardul de fier că-i luau la bătaie pe bieţii  hoheri, care, după părerea mea n-au nici o vină - îşi fac doar meseria.
   

    Aveţi grijă la hot dog-ul vostru !!!!!!!!

 Concluzie: Nu vrem câinii nici pe străzi - nici în farfurie, cu toate că unii îi preferă în farfurie decât pe străzi! - or fi gustoşi?

0 păreri:

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?