Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

uneori subestimăm lucrurile bune pe care le avem, căutând mirajul falselor comori

Colindăm_??? (primiţi colindătorii?) Să ne pregătim de sărbători.

     Se întâmplă adesea să fim nepăsători faţă de familie, profesie, de cunoştinţele acumulate  în ani de zile, de sănătate, de prieteni şi de toate lucrurile bune din viaţa noastră.

Toaca-n cer pe video.crestinortodox.ro
     Şi o să mă opresc la colegi - colegii cu care ne petrecem majoritatea timpului. De ce oare încercăm din răsputeri (şi reuşim) să distrugem legăturile care s-au format cu atâta efort. Cum e posibil ca o relaţie de prietenie să se întoarcă cu 180 de grade transformându-se în ură? Eu unul nu-mi pot închipui asemenea răsturnări de situaţie.  Ştiţi bine la ce mă refer!!!

Cerul si pamantul pe video.crestinortodox.ro

    Trebuie să ţinem cont de faptul că nu putem să ne mai arătăm dragostea noastră celor pe care îi iubim, după ce ei au murit. E o muncă în zadar să refaci ceva clădit cu neglijenţă, mai bine e să faci lucrurile aşa cum trebuie ACUM. Acum că suntem şi în post.

Postul, ofranda si demers metanoic - Parintele Vasile Mihoc pe video.crestinortodox.ro

   Uităm adesea că persoana perfectă "nu s-a inventat încă" şi amplificăm defectele celor din jur, pe seama furiei de moment. Lucruri pe care cu siguranţă le vom regreta. De ce să nu preţuim şi să apreciem ce e mai bun la colegi noştri.

De ce este colindul sfant si bun? - PF Daniel pe video.crestinortodox.ro

    Oare dacă am filtra fiecare cuvânt rostit prin sita inimii ar mai exista răutate? Gândeşte-te de două ori la ceea ce vrei să spui, sau taci. Spontaneitatea nu e bună întotdeauna!

Colind din Maramures - Ciucur verde de matase pe video.crestinortodox.ro

    Încercaţi să uitaţi tot răul din viaţa voastră, şi amintiţivă de vremurile bune şi frumoase.

Da-ne gazda colacei - Corul Symbol pe video.crestinortodox.ro

Nu câştigăm nimic depreciind colegii, ba mai mult îi vom pierde şi le vom induce şi lor sentmentul că nu sunt buni de nimic. Hai să investim în ce avem mai bun, să înmulţim dragostea să nimicim ura, mai ales în perioada aceasta superbă a anului. Investind în prieteni, colegi, familie, în tine investeşti.

Trei pastori, Arhidiacon Nicolae Calin Bulac si Corul de copii Theotokos pe video.crestinortodox.ro

   Să încercăm să fim gentili, bădărăniile, grosolăniile, obrăzniciile, nici măcar în glumă nu sunt bune, politeţea şi respectul apropie oamenii.

Colindita - colind romanesc pe video.crestinortodox.ro

AMIN.

0 păreri:

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?