Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

IPMIşti MODEL


    Domnul ce nu-şi mai vede capul de treburi - Belciu Mihai -
Dacă "te uiţi" în trecutul său o să constaţi că este un vânător de trofee. Oriunde a mers şi-a lăsat amprenta puternic şi a reuşit să fie primul între primii.
   L-am întâlnit în prima zi de facultate, când în loc să merg la deschidere, stăteam derutat la coadă la cămin, de parcă se dădea pâine caldă acolo. Încă de la primul contact cu el am rămas profund impresionat de felul lui de a fi. Eu care de felul meu sunt mai timid, mai retras, am avut ocazia să stau în cameră cu cel mai sociabil dintre IPMIşti, cu cel pe care îl cunoaşte întreaga Universitate - el a făcut legătura dintre mine şi facultate.
   Deşi mereu pus pe fugă, a găsit de fiecare dată timp pentru mine, atunci cand am apelat la el, şi am avut tot sprijinul său. Este omul-voluntariat - îşi dedică timpul său aproape în întregime facultăţii şi organizaţiei studenţeşti ( Liga studenţească). Un adevărat lider, atât la ligă, cât şi la IPMIşti - care nu uită însă nici de distracţii. Ceeea ce uită adesea este că omul mai are nevoie şi de odihnă şi somn - multe nopţi la rând a neglijat somnul.
   Nu mă pricep eu la vorbe măreţe, vorbe care ar trebui rostite la adresa lui, însă pot să spun că el e soluţia pentru rezolvarea multor probleme (în special studenţeşti). Cred că orice şi-a puss în minte a rezolvat, pentru că hărnicia lui nu l-a lăsat baltă niciodată.Respectuos şi critic exact atunci când trebuie, blând şi dur când e cazul, întotdeauna pus la punct cu informaţia, reuşeşte să combine UTILUL cu PLĂCUTUL astfel încât să iasă treaba bună şi frumoasă.

    Domnul SPONTANEITATE
Marele nostru mic ateu Constantin Andrei Rusu
   Omul citit, cel ce se vrea a fi un gentil, este IPMIstul cel mai informat, la curent cu tot ce mişcă-n lumea asta. Brainiacul IPMIst îşi găseşte mereu cuvintele, mai puţin atunci când trebuie să reproducă ceva învăţat ăn silă. Reuşeşte să impresioneze prin acţiunile lui unice - şi sărite de pe fix după unii. Cea mai de preţ calitate a sa este talentul de povestitor. Cine nu participă la cursuri sau la vreun "eveniment" nu-i problemă pentru că Marele nostru mic Creangă spune totul.
   Întotdeauna mă/ne surprinde cu neuronii săi antrenaţi. În anul I, când dădea mai rar pe la şcoală,  îl credeam un BRUSCAT şi atât. După ce a terminat cu serviciul (spre binele său), a început să ni se descopere, participând chiar mai des decât mine la cursuri. Foarte bun coleg de dezbateri, un to'arăş pe cinste. Moş Neculai al IPMIştilor, furnizorul de dulciuri, clientul fidel al ZAREi.
   Deşi deţine un dicţionar foarte consistent utilizează adesea cuvinte pe care un gentilom nu ar trebui să le cunoască. (atunci când se înfurie). Ca majoritatea şi el se poartă cum se cade cu cei care merită... şi dă dovadă de adevărat to"arăş - Cătălin - cel mai bun prieten al său ştie asta. Faptul că nu poate fi controlatşi modelat, este un impediment pentru el în calea fetelor.
   Câţiva dintre noi am putea lua lecţii de la el - jumătate de curs e de ajuns- să învăţăm să ne încredem în forţele proprii, dar cu anumite limite.
   De ce este el în atenţia tuturor? Pentru că dă totul, nu ţine nimic pentru el, împarte cu lumea întreagă până şi cel mai mic detaliu. Cred că el este singurul care practică voluntariatul în cele mai mici detalii ale sale, doar pe el îl poţi vedea strângând gunoaie pe stradă şi în facultate. Tot din cauză că e atât de "strângător" şi disipator în acelaşi timp a reuşit să acumuleze informaţii de tot felul, încât cred că nu mai ştie exact care e diferenţa dintre bine şi rău, şi se întâmplă adesea să intre în conflict verbal cu restul IPMIştilor. Deşi nu are prea mulţi susţinători rezistă în faţa oricăror provocări.
   ++'''va urma.... IPMIste MODEL'''***

0 păreri:

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?