Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

De ce? ... Nu stiu....

   Oare de ce unii dintre profesori pot fi cu adevărat profesori, iar unii doar fac pe profesorii? De ce nu am avut parte doar de profesori buni?  Nu stiu... poate că nu-i merităm... De ce trebuie să se îmbolnăvească cei mai buni?
    Printre profii noştri mai exisă "câte nişte unii" care ne învată nişte reguli foarte bune , însă acestea sunt reguli pe care nici ei nu le respectă.
    De exemplu, o să încep cu un exemplu ce poate fi un exemplu exemplar pentru toti. Majoritatea profilor ne învaţă să nu citim ceea ce scriem pe slide-urile prezentării, să ne exprimăm prin cuvinte proprii, de parcă slide-ul o fi fost făcut de altcineva. Asta e foarte bine, după părerea mea, însă ei de ce vin şi ne plictisesc cu lecturarea a pagini întregi în format Word sau PDF? _ de ce nu fac măcar nişte prezentări în Power Point? Oare noi chiar nu mai ştim să citim? De ce "e unii" care îşi fac cursul cum ar trebui iar "nişte alţii" nu-şi dau silinţa deloc  - Oare nu au participat la cursurile de la Pedagogie?
   De ce trebuie să suportăm ore întregi de "tortură" ? - chinuiţi de monotonia cursurilor şi de gălăgia care se produce din cauza lipsei de interes  a unor studenţi "căzuţi din spaţiu". De ce suntem nevoiţi să îi suportăm şi pe unii ca aceştia.? Oare nu ar fi mai puţin obositoare cursurile dacă ar lipsi cei neinteresaţi? De ce vin la facultate unii ca aceştia? Pt prezenţă? pentru diplomă? Oare de ce trebuie să conteze la medie şi prezenţa unui absent? Oare nu se poate schimba sistemul, astfel încât să vină la curs doar cei interesaţi?
   De ce trebuie să urmăm cursuri irelevante pentru ceea ce vom face în viitor - de ce stăm prost cu practica când în teorie spunem că suntem aşi?
  Arătaţi-ne cum se face practic domnilor profesori  *de teorie suntem sătui - asta o găsim peste tot* -Formaţi-ne nu ne mai informaţi. De ce trebuie să îmi umpleţi creierul cu tot felul de informaţii care sunt la îndemâna oricui?

   De ce_ De ce _ De ce _???
   De ce a trebuit să pun întrebările astea?
Nu ştiu ... probabil pentru că totul merge "ca sub roate"!

0 păreri:

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?