Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

prin vacanta

Că tot voia Constantin să ştie ce-am trebăluit prin vacanţă - o să mărturisesc:

    A fost o vară extrem de frumoasa, o vară frumoasă plină de bucurii. Nush de ce, dar pe zi ce trece invat sa ma bucur din orice lucru care pare marunt pentru altii, cred ca ar trebui sa incercati si voi. Cel mai mult timp din această vară l-am petrecut cu familia şi a fost suficient să mă simt bine , în largul meu. Am si muncit, am zis, am si muncit in această vară si impreuna cu Vasile, Viorel  si tata am reusit sa ducem la capat parterul, mansarda şi acoperişul la casa fratelui mai mare, pe care am început-o în vara anului trecut. O casa de 10 pe 10 pe 10 referindu-ma la lungime latime si inaltime.

    



   Asta nu inseanma ca nu am avut si timp de distractie : cel mai indemana si mai potrivit mod de distractie la noi, a fost si ramane " gratarul la iarba verde".
De la familie
Ce-i drept nu au incaput toti intr-o fotografie;)),

Asta este intr-o margine de padure cu multe amintiri din copilarie;))
La mare nu am fost in vara asta, nici macar la mare departare de casa. Am fost , si mi-a placut  la Barajul de la darmanesti unde am facut un gratarel si o baita, un loc extraordinar pt. innot, chiar daca d-nul Macarescu spunea ca nu se face baie acolo.

De la familie
De la familie
De la familie
De la familie
De la familie
De la familie
De la familie
De la familie
De la familie
In viteza am trecut si pe la Brasov, unde m-am bucurat de peisajele mirifice. Mi-am satisfacut si noua  pasiune -plimbatul cu motocicleta - dar tot bicicleta mi-e mai draga - doar sunt ecologist;))
Am participat cu drag si la hramurile bisericilor si manastirilor din comuna - si indeosebi la sfintirea Schitului Sf Ilie - un loc in care ma duc de fiecare data ca in RAI.



De la manastire
De la manastire
De la manastire
De la manastire



 Am avut si timp sa citesc carti (An drei de alea au fost), si sa ma bucur de largimea naturii. A fost OK si as vrea sa mai am parte de astfel de momente in viata.

4 păreri:

Mogâldeaţă spunea...

si vei mai avea parte cu siguranta, frumoasa vara ta...eu una nu am colindat asa de mult, am fost pe acasa cu mama mai toata vara...dar a fost ok pentru ca am invatat multe lucruri benefice sufletului meu si inca invat...

Anonim spunea...

o sa fac tot posibilul sa mai am ;))

constantinandreirusu spunea...

daca ai sadit un pom , mai ai de facut doar un copil...un mitica mic - adica un mititica (pentru ca o casa ai facut) . Te invidiez colega pt dealurile scaldate-n ceata (sau bruma acum ca-i toamna) , pentru orataniile din batatura si pentru ca nu esti intoxicat de jungla asta de ciment care-i Bacaul . Stiti care-i injuratura preferata a lui Mitica ? In puiul meu .

Anonim spunea...

pomi am sadit mai multi, casa am facut-o pentru frate-miu, iar pentru un Mititica trebuie mai intai o d-na Simion , asa ca mai am multe de facut ;)), de obicei nu injur, iar cand mai scap cate una zic asa: GRIJANIA TA sau PISICII TAI, in nici un caz PUIUL MEU ;)) - SA INTELEG CA TI-A PLACUT POZA CU PUIUL -

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?