Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

Madalina Manole.

A murit Madalina Manole. Astazi implinea 43 de ani.

Madalina Manole a murit in aceasta dimineata, iar principala ipoteza a anchetatorilor este aceea ca artista a luat o supradoza de medicamente.

Incidentul a fost anuntat la 112 in jurul orei 6:30, chiar de sotul solistei, Mircea Petru.

Potrivit Realitatea.net, Madalina Manole i-a lasat un mesaj de adio sotului sau, pe telefonul mobil, in care isi exprima regretul cu privire la decesul ei. Conform IPJ Ilfov, in jurul orei 6:30, sotul Madalinei Manole a apelat serviciul de ambulanta, dupa ce a gasit-o pe aceasta cazuta in holul locuintei. Serviciul de ambulanta s-a deplasat la fata locului si a constatat decesul.

Purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov, Claudia Burada, a declarat ca la ora 6.30, serviciul unic de urgenta a fost anuntat ca o femeie de 43 de ani a fost gasita decedata la locuinta sa din localitatea Otopeni, confirmand ca este vorba de cantareata. Sotul artistei a declarat autoritatilor ca aceasta ar fi luat medicamente, insa pana la efectuarea necropsiei nu poate exista o pronuntare asupra cauzei decesului, scrie Mediafax. Se pare ca problemele cardiace de care a suferit artista in perioada sarcinii s-au agravat in aceasta primavara. Madalina Manole si-a anulat turneul de lansare al celui de-al noualea album, internandu-se in spital.

Madalina Manole s-a nascut pe data de 14 iulie 1967, in localitatea Valenii de Munte. Artista si-a facut debutul muzical la varsta de 15 ani, iar in anul 1991 a obtinut discul de aur pentru albumul "Fata draga".

Dumnezeu sa o odihneasca!

1 păreri:

constantinandreirusu spunea...

ce absurditate...madalina sinucidere . cine stie ce-i fi fost in mintea ei

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?