Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

Puya ştie să facă atmosferă

     Ieri am fost din nou la Hram. Cand am ajuns toată lumea era adormită (cânta Undercover). Încercau cei din trupă să-i trezească, dar în zadar, ei rau rămas tot ca vremea.  A fost frumos chiar dacă a trebuit să "înnot" până la scenă. Nu sunt fan Puya, nu-mi place limbajul lui, însă mi-a plăcut felul în care s-a prezentat.

Vezi mai multe video din Muzica

    A fost bine că "m-am răcorit" un pic înainte de PICTURA de la PTPM.  Eu am rămas tot cu părerea că noi ăştia de la MEDIU nu avem de ce să facem asemenea proiecte, cu toate că ne-a explicat domnişoara Panainte cum stă treaba de fapt. Noi ăştia de la mediu trebuie să ştim totul, şi până la urmă nu vom şti nimic dacă ne "bombardează" în halul ăsta. Am colegi de cameră la Inginerie Industrială care pur şi simplu s-au crucit când au văzut la ce lucrăm. Ei care ar trebui să facă nu fac şi noi facem... poi cum vine treaba asta?
    Cum să nu încerce săracul student orice fel de fraudă? Şi se mai miră profii că nu fac, că nu dregsau că plagiază studenţii. Poi dacă e grele! Eu m-am apucat pe la 14 azi şi pănă la 22 n-am reuşit să termin unul dintre desenele alea mai mari, cu toate că una din pasiunile mele e desenul chiar şi ăsta tehnic.  E bine că mai am câteva zile la dispoziţie. Maine e o nouă zi dedicata acestei discipline.
   Spor la pictat colegi!!!!

2 păreri:

constantinandreirusu spunea...

Puya sa faca bine sa refaca La Familia cu Sisu si sa lase manelele astea cu pretentii de hip-hop si reclamele la telefonie mobila . De festivaluri de neam-prost m-am saturat inca din campania electorala ...as fi venit pt Alexandra Ungureanu dar sunt alergic la kitch . PTPM-ul e o povara dar dupa povara asta putem sa ne vedem de vara . Felicitari pt cele 100 postari .

Anonim spunea...

nu-ti place kitsch-ul? E mai bun decat nimic!;))
tnx!

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?