Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

ultima zi de vacanta

De maine, distractia reincepe, PTPM, SI2, FDT, ACH...misisipi ala :)) etc.

Foarte frumos, si pot spune doar ca ma doare capu de la atatea calculeeeeeeeee......weekendul asta am pus mana pe proiectul la PTPM...si da-i calcule....ma dureau ochii, si parul de pe cap mi s-a ridicat de la calcule peste calcule...si iar calcule....nu am putut sa dorm, h2 trebuie luat din nush ce STAS, si uite asa reiau calculele de la capat....D1 tot nu mi-am dat seama cum sa-l aflu, stiu doar ca e D2 minus? cineva...

Mini vacanta ia sfarsit, ma bucur ca totusi m-am odihnit....nu am fost la munte, doar cateva ore, la bunicii din Piatra Neamt...oricum nu consider ca am fost la munte....:D

Saptamana de scoala incepe, pentru mine, si cu un nou "curs" in program, PLM-adaptor, ati auzit de el de la dl. decan, sau posibil ati vazut afisele din facultate.

M-am inscris, am fost admisa, m-am inscris in prima grupa din Modulul 1. Sunt 4 Module desfasurate pe 2010-2011, fiecare modul dureaza 3 luni.

M-am inscris in prima grupa(sunt 5 de toate), pt a scapa mai repede. Incep de maine, primul modul cum spuneam, dureaza 2 saptamani, de luni pana vineri de la 18:00-21:00 si sambata de la 9:00-12:00 in corpul D.

Primul Modul se numeste:"Concepția şi proiectarea produselor".

Din ce am citit eu, vom lucra numai pe calculator, oricum maine vad ce "distractie" mai e asta.

Al doilea Modul va fi in anu 4, in octombie - decembrie, Modulul 3 - Aprilie -Mai, si ultimul modul va fi cand voi fi deja la master, tot octombrie - decembrie.

Acest program - PLM-adaptor - se desfasoara in acelasi timp in 6 Universitati din tara, si cu Bacaul sunt 7 total (Universitatea din Petroșani; Facultatea de Inginerie din Brăila;    Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava;  Universitatea Maritimă Constanța;    Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați;    Universitatea "Vasile Alecsandri" din Bacău) Mai sunt 12 zile pana la EXCURSIE :D:D:D, abia astept....mi-e dor sa ies din Bc si mi-e dor sa ies cu colegii, TOTI.

Ce va pot ura eu voua, colegi dragi, zile cat mai usoare si insorite, spor la calcule si sa ajungem cu bine si sanatosi, intregi la minte :D si pregatiti sufleteste pentru excursie :D.

O saptamana faina sa aveti!

1 păreri:

Anonim spunea...

multumim multumim!!!
si eu m-am inscris in grupa 5 ;))

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?