Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

Iulian (Iulică, Heişu)


      Se poate gasi o asemanare intre el si Justin dupa cum spunea si Constantin. As putea spune ca e baiatul "cu lipici" din grupă - Adolescentul care vrea sa pară matur. Tot timpul în contradicţie cu Andrei - găseşte la fiecare afirmaţie a lui o replică contradictorie, replici considerate de Andrei nesărate, însă pentru restul grupei sunt aproape întotdeauna comice.
      Cum ziceam - vrea sa pară matur însă adolescenţa îl trădează - de fapt este "răsfăţatul mamei" - tipul neliniştit, agitat. Acest copil însă are şi planuri de viitor - toată lumea ştie că "e dat" (pacat fetelor) şi că face naveta la Iaşi în fiecare weekend. Înk mai are cont pe HI5 ca majoritatea dintre ipmi-sti - consideră blogăreala o pierdere de timp (şi s-ar putea să aibă dreptate).
     Nu prea îi place sistemul educaţional românesc - de aceea nu dă pe la toate cursurile ;)) sau pentru că are PILE (a jucat fotbal în liceu cu Bârsan, este favoritul D-nei Mirela ). Nu cred că a nimerit prea bine la facultatea asta venind de la FILOLOGIE (ca şi mine de altfel) Este creştin ortodox - din nou în contradicţie cu Andrei - şi probabil dă şi pe la biserică. Ascultă muzică doar la petreceri - si atunci manele... probabil va citi şi el cândva acest articol;)). Iuliane ţi-am trimis din nou invitaţie să ni te alături la autori (cata la SPAM!). Administratorilor, autorilor si Colegilor sunteţi invitaţii mei să completaţi profilul lui Iulică, direct in această postare, sau la comentarii - Mai ales tu Iulian si Andrei aveţi cu siguranţă un cuvânt de spus. Nu vă sinchisiţi! ;))
    

Vezi mai multe video Haioase
Poze cu el găsiţi destule AICI - tot aici găsiti si pozele de miercuri seara....Astept completari

2 păreri:

constantinandreirusu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Deanchester spunea...

da normal...daca nu ati fi voi, s-ar duce pe apa sambetei cheful de facultate, asta serios vorbind. Azi cel putin am ras cum nu am mai ras de mult, prea tare caterinca cu voi doi. Iulian chiar e super de gasca, spune ce gandeste si gandeste bine, parerea mea.

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?