Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

Greva

   Ce de lume a putut aduna Mihai azi!!! - aproape ca si "micul" BI30 era neincapator. Pt cei care nu stiu a fost o sedinta a studentilor din caminul mixt - despre problemele studentesti la care a participat Liga, serv social si altii
    Ni s-au adus la cunostinta din nou problemele cu care suntem familiarizati - "porcii", gandacii, fumatorii si nemultumitorii - locurile de parcare, internetul, apa calda.
    Au fost alesi sefii de palier - printre huiduieli si aplauze.
      Am ajuns din nou sa aud - tot de la o fata - faptul ca femeile de serviciu nu-si fac treaba - dar va spun drept ca m-am saturat eu doar de oftatul lor din fiecare dimineata - Cum sa poti sa faci curat pe urma hunilor, huni care imprastie cu fecale si boratura peste tot pe unde apuca - distrug chiuvetele, lasa urme peste  tot pe unde trec stingand tigarile de materialele plastice - ar fi in stare sa si incendieze caminul------si mai cer curatenie, mai cer conditii - cum sa ai conditii cand tu nu participi la mentinerea ordinii. Am fost stupefiat sa aud cate s-au furat din facultate....-gata nu mai vreau poarta pe la stiinta- si de exemplele pe care le aducea doamna Simion...- urmate de multe chicoteli sau chiar hohote- Sunt o multime de "elemente negative" in caminul acesta incat te scarbesti si nu poti scapa de ele decat umbland subtil la educatia lor.
    Dar cand a venit vorba de greva sa vezi cum au sarit toti ca HUNII - astia vor drepturi dar nu si obligatii -
    Nu zic ca sunt impotriva grevei dar decat banii de la stat as prefera mai degraba investirea lor in educarea cu adevarat a studentilor.
   Concluzie: Criza nu e economica ci mai degraba la nivelul creierului;))
   Pregatitiva de greva - miercuri in fata prefecturii - nu vrem majorari de taxe, vrem burse, vrem tabere - nu ma plang ca va fi lipsa de oameni miercuri - la greve suntem asi 8-}

1 păreri:

constantinandreirusu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?