Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

'ati inteles!?'

     Avem parte de inca un prof "bun". Extrem de interesant cursul asta - poate nu din cauza materiei in sine ci pentru proful care nu reuseste sa ma plictiseasca in 3 ore de curs.

      Inainte de acest curs credeam ca Rectoru' este o persoana mai stricta mai severa mai aspra, dar acum am putut vedea cu totii ca experienta isi spune cuvantul.
     Mi-a placut intreg cursul - si cred ca majoritatea sunteti de acord cu mine - intr-adevar captivant. Inca de la introducere a castigat interesul nostru prin bancurile si exemplele din viata reala pe care le impletea intr-un mod deosebit cu teoria materiei. Mi-a placut exemplul cu mamaliga - (pentru explicarea tehnologiei si al fluxului tehnologic), mi-a placut cand ne-a vorbit de 'meteahna' poporului roman - "superficialitatea"- faptul ca suntem un "popor inteligent dar putin educat", ca suferim de un "analfabetism functional" si suntem un popor de consumatori in masa - importam 70% din produsele alimentare.
     Ora a doua a inceput cu exemplul la care putini s-ar fi putut gandi - Omul alcatuit din partea SOFT - MOALE -SUFLETUL si din partea HARD- DURA - TRUPUL si imediat dupa asta a inceput explicatia omului muncii si a functionarilor (bondarul si furnicuta) - faptul ca se ajunge de multe ori ca cei care muncesc cu adevarat sa fie condusi de cei care traiesc pe spinarea lor. Abia apoi a patruns usor in sanul materiei si ne-a prezentat cu flux de amanunte si explicatii adecvate, exemple concrete, cele trei tipuri de bilant. Toate cele trei tipuri de bilant se rezuma la ideea ca Intr-un sistem ceea ce intra trebuie sa fie egal cu ceea ce iese.
      Am mai retinut faptul ca "inteligenta pe Pamant este constanta, dar populatia este in crestere;))" si felul in care aprindea "personajul" tigara - cu ajutorul unui fier inrosit la un polizor.
      Presupun ca de acum inainte vor veni majoritatea la cursuri - de indata ce se face si prezenta si nu ai curs in suport electronic.
      Ma bucur ca se mai gasesc si asemenea profi.(Macarescu, Ciucescu, Nedef) Toata stima!

2 păreri:

constantinandreirusu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mogâldeaţă spunea...

cursul dl. Nedeff este intradevar captivant...si a si trecut si destul de repede, mi-a placut ca a fost liniste, nu ca ieri, la cursul dl. Gavrila, 3 ore de curs unde am iesit cu o "vijelie" in capusor, nu din cauza de a predat el, mi-a placut cursul, galagia care era m-a obosit enorm de mult...La Raveica la curs nu am mai ajuns, eram acasa, m-am pus in pat pentru 1 ora, ceasul nu l-am auzit, sau nu l-am pus sa sune, nu mai tin minte :))...de la o ora s-au facut 4 ore jum de somn :D....zi plina ieri, 2 nopti nedormite cum trebuie...dar incet incet, programul de somn o sa mi se regleze :)
O primavara frumoasa va urez si mult succes in noul semestru :)!

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?