Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

Multumiri

     Tin sa multumesc in mod special colegilor care au contribuit la infrumusetarea acestui blog (meritati o cinste).  
    Mirela ti-ai castigat dreptul de administrator - am pus in bara laterala o poza de a ta si cu o descriere preluata din articolul tau - acum poti sa o modifici chiar u.
     Nu stiam ca in anul trei la IPMI suntem doar 13 persoane...! O fi atat de greu sa accepti o invitatie a unui coleg?- chiar daca nu scrii nimic macar sa stim ca existi acolo printre noi...


     Imi pare f rau ca nu pot sa aflu cate ceva despre fiecare dintre colegii mei... Vorbesc mai ales despre cei care au primit invitatii si nu au dat nici un semn de viata. Intr-adevar la cei de la 331 nu am trimis invitatii pt ca nu am adresele de mail, dar poate o sa rezolve Mirela treaba asta.
     Trebuie sa-i multumesc Alinei pt piesele superbe (te asteptam cu postarea vietii tale), surorilor Nester pentru filmul indian.
      Si va rog frumos sa criticati orice pe acest blog (imi place mai mult sa fiu criticat decat sa fiu laudat) 
     Era sa uit...multumesc Andrei ca ai revenit...
     Acum pt autori, in legatura cu postarile, nu uitati de etichete (am mai pus eu la unii) in special la descrierile voastre sa puneti macar una dintre etichetele: "despre noi" sau "cine suntem?", iar la comentarii cand va adresati cuiva puneti @si numele persoanei careia va adresati pentru a fi mai usor de descifrat mesajul din bara laterala. Astept sugestii noi...
    Succes la ex viitoare!!! Si sa nu va vad cu peri albi...:))

1 păreri:

constantinandreirusu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?