Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

mama ei de sesiune

am avut "ghinionul" de a nu da 2 examene cu grupa mea.... 1.studiul impactului, am intarziat si nu a vrut sa ma mai primeasca in examen...am facut cerere...m-am dus cu o saptamana mai tarziu cu 331, l-am dat, l-am luat. 2.electronica aplicata, habar nu am avut ca dam scris si mai ales in BI29....si mai ales ca nu dam cu profu ci cu laborantii.....am facut o noua cerere, m-am dus azi cu 331, l-am dat oral in AP19....cu dl. prof. Lazar. Au fost care au si cazut, au fost care au si plecat, nu au mai intrat....eu am intrat, l-am dat, l-am luat. Lucrarile ce le-ati dat voi, 332, scrise....le corecteaza Lazar, dimineata la examen, laborantul i le-a dus profului. Eu + 331 la examen am avut 2 subiecte teorie si o problema, daca faceai teoria toata, la subiect...luai un 7, 8 cu tot cu prezenta, partial....etc. Ce a fost mai greu a trecut (deocamdata...pana la sesiunea viitoare), eu una m-am "ales" cu o restanta la IC...asta e....nu mor.....poate ca imi parea rau daca era la EA, EME, SI...etc.... Nu stiu de ce am aceasta impresie, ori poate e si din cauza blogului...sesiunea mi s-a parut "distractiva"
...nush....mai degajata fata de alti ani....fata unuii de altii am fost si altfel.... Mai avem un examen si gata, chiar nu imi fac problema la Reglemantari. Voi? Cum vi s-a parut sesiunea? Am o propunere pt voi....zicea andrei de vineri, sa ne aduceam aparatele...iar poze de grup...etc....faza e urmatoarea....multe poze de pe blog sunt cu grupa 332..331 NU.....frumos ar fi sa facem poza de grup 331 + 332....chestia asta se va intampla pe 1 martie....cand vom fi la scoala toti(majoritatea)....azi au spus si cei de la 331 ca numai poze de grup pe blog sunt cu 332....331 pauza..... da stiu...ar fi trebuit sa faca si ei poze si sa le posteze....etc...."de la spate" trebuie cineva sa ii impinga, si vom facem noi asta asa ca....facem poze si vineri...si facem TOTI si pe 1 martie..... :)

5 păreri:

Anonim spunea...

@Mogaldeata; Da bine ca am scapat de stresiune, e frumos sa avem poze pe bolg mai ales intreg grupul..., cat despre cei de la 331 - daca nu mi-au trimis poze de unde sa le pun? Cine vrea sa incarce poze fara sa-si faca un cont in picasa Poate incarca direct in albumul meu - doar sa ma anunte si ii trimit invitatie. Felicitari pt EA Andreea noi mai avem emotii ink...

Pisicutza^ spunea...

Mai aiurea decaat examenul asta nici nu se putea! :|

constantinandreirusu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mogâldeaţă spunea...

spaima muierilor =)) =)) =)) mai costache mai :D

Anonim spunea...

@Constantin: E buna aia cu SPAIMA MUIERILOR;))

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?