Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

Dragii mei colegi!

Ieri stateam de vorba cu Dumitru si m-a intrebat de ce pana acum nu am publicat nimic pe blog, in acel moment i-am zis ca probabil pana la sfarsitul anului 4 am sa fac si asta, dar dupa cateva ore bune m-am gandit ca ar fi bine sa va plictisesc putin! As fi vrut sa-i trimit lui Dumitru pozele pe care le-am facut ieri la facultate, dar nu s.a putut, poate maine. Apropo frumoase poze si frumosi studenti (daca nu suntem acum frumosi cat suntem tineri, atunci cand?). 
Peste cateva saptamani se implinesc 2 ani de la moartea colegei noastre Andreea Tulbure, sunt curioasa oare ne vom strange (toti) sa mergem la mormantul ei pentru a.i duce flori si pentru a ne ruga? I Pe Andrei mereu l.am vazut ca pe un coleg care se poarta frumos cu fetele, ceea ce il face sa se poarte mai special cu mine este faptul ca ma cheama Dana, o prostie!...dar nu comentez. Pe Andrei am incercat sa.l ajut prin a.i arata ca viata nu este atat de urata, neagra cum crede el, ca un zambet iti poate schimba ziua.
Ar trebui sa fim fericiti! de ce? pentru ca avem de toate, avem tot ceea ce ne trebuie pentru a putea fi fericiti, avem ochi si putem vedea, avem membre si le putem folosi, avem urechi si putem auzi...etc. V.ati pus vreodata intrebarea pentru ce am venit pe lume? Care este scopul meu pe acest pamant? Cine sunt eu de fapt?Poate da sau poate nu....tot ceea ce stiu e ca este greu sa fii fericit si asta nu pentru ca nu ne lasa altii ci pentru ca noi nu vrem, ne place sa inspiram mila, sa parem neajutorati, ne place sa santajam pers din jurul nostru pe plan emotional/psihic. In societatea de astazi este greu sa fii cu adevarat liber!
Va urez un weekend placut!

1 păreri:

Anonim spunea...

@Dana: Bine ai venit printre noi mai intai!
E de apreciat faptul ca ai intervenit. Multumesc pentru poze -le-am publicat-. E bine ca te-ai gandit si la Andreea -fa o propunere si u si o sa vedem daca ne adunam sau nu-. In legatura cu Adelina, nu stiu cata dreptate ai. Pentru mine toti sunteti colegii mei si-mi sunteti toti la fel de dragi -de la fiecare am cate ceva de invatat-, fiecare e special in felul lui. nu trebuie sa iei in seama tot ceea ce auzi pentru ca vorbele se distorsioneaza in circulatia lor de la o persoana la alta prin diferitele interpretari. Eu cred doar ceea ce aud de bine despre alta persoana, celelalte pur si simplu nu ma intereseaza. Poate daca s-ar inscrie fiecare dintre noi pe blog si ar lasa o descriere despre el lucrurile ar sta altfel intre noi - pentru ca altfel nu avem despre ce sa discutam - cel putin eu stiu f putine despre voi si n-am cum sa deschid un subiect de discutie, pentru ca nu stiu ce anume v-ar deranja si nu vreau asta, de aceea stau mai mult in "coltul meu". Cand sunt intrebat insa, daca sunt in cunostinta de cauza, incerc sa vin cu raspunsuri, altfel discutia se incheie rapid. Spuneti-va offul dragilor - si o sa gasim solutia impreuna. Numai bine va doresc!

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?