Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

din nou la oile noastre

     Iata ca a trecut ca fulgerul si saptamana asta si intram din nou in ritmul obisnuit - ' ei ne canta si noi jucam ' . Cred ca ati vazut cu totii orarul (l-a trim Mirela pe mail - multumim Mirela) - este lejer in afara de ziua de miercuri (12 ore-naspa rau). Se pare ca ne dau motive sa lipsim de la cursuri profii astia. Daca vreti sa faceti contestatii la orar atacati-l pe Ionelo - el a facut orarul.Pe de o parte e bine ca e plina miercurea - timp mai mult de trancaneala (pt amatori;)) ). Sunt curios unde o sa ne plaseze si didactica aia - probabil tot vinerea.
   Oricum cred ca primele doua saptamani vor fi "de incalzire" - "o alergare usoara" acolo si gata. Dupa aia o sa luam treaba mai in serios...sau dak nu la examen. Daca vreti sa stiti cate ceva despre materiile care le vom face in acest semestru cititi fisele disciplinelor si o sa aflati ce trebuie sa invatati pentru 5 sau pt 10.
    S-a incheiat si 'sondajareala' - Alexandru Ana Maria este "cea mai naturala IPMI-sta - Vom lucra si la diplomele alea curand. Felicitari Ana!- te asteptam ca autoare si Roxana la fel.- sigur aveti si voi un cuvant de spus...
   Mai nou avem si un chat care se poate accesa mai simplu - palavragiti si pe acolo!
   Se pare ca saptamana asta a ramas activ doar Andrei - la tine e baza Andrei ...tnx..., de acum nu te lass la greu  o sa 'curga' postarile si de la mine;)) chiar dak nu intereseaza pe nimeni;))
   Acum special pentru FETE : Primavara sa va aduca martisoare de sanatate, ghiocei de noroc, adieri calde de fericire, nori de iubire si soare stralucitor asemeni sufletelor vostre.…

1 păreri:

constantinandreirusu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?