Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

Bubu

Ar fi regretabil sa stai 4 ani de zile langa niste oameni si sa`ti dai seama apoi k nu stii nimic despre ei,pt. k stiti cum e…abia dupa ce pierzi un lucru iti dai seama de valoarea si importanta lui! Eu sunt Bubu :) sunt o optimista ,mai mereu cu zambetu` pe buze,imi place sa vad intotdeauna partea plina a paharului! As putea spune k sunt dependenta de oameni,cel mai tare mi`e frica de singuratate ,ma intristez cand vad cate nepasare ne inconjoara, cum fiecare e interesat doar de propria persoana,fara sa se gandeasca la semenii lui. Visez la o lume mai buna si deviza mea este “O sa fie bine!” Lucrurile astea le spun knd ma” loveste “ sensibilitatea :D ,in rest vreau sa ma distrez ,acum cat mai e timp, e bine-venit oricine vrea sa mi se alature ,imi place sa fumez( hai certati`ma :)),dar trebuia s`o spun:d) si daca as avea multi bani nu i`as strange, k oricum nu`i iau pe lumea cealalta, ci as calatori pt. k sunt atatea lucruri de vazut in lumea asta,Doamne!!! . Pentru inceput cam atat…,nush dak intereseaza pe cineva ce am scris despre mine ,dar prin randurile astea eu am facut un pas spre voi…ramane de vazut daca voi o sa va indepartati sau o sa va apropiati,in locul primei variante as prefera macar sa stati pe loc :D.

5 păreri:

Anonim spunea...

@Bubu: Bine ai venit! Multumim de interventie. Ai dreptate... e bine ca ejti optimista... mie mi-e frica mai mult de aglomeratie... imi place deviza ta... o sa te cert pt ca fumezi(pur si simplu nu-si afla locul la tine acest viciu)...cu siguranta o sa ne apropiem. Nu ne-ai zis de unde vine porecla asta BUBU.

Mogâldeaţă spunea...

bubule....welcome :* >:D<

constantinandreirusu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Pusha spunea...

am fost putin uimita sa vad ca si bubu si-a facut descriere, ca la facultate o vedem destul de rar, deci timp liber putin.. s-a implicat si ea, deci ii pasa :)

Deanchester spunea...

poate cea mai faina descriere, nu stiu de ce dar ea are cea mai mare dreptate. daca vor trece 4 ani si tot nu ne cunoastem si ne intelegem (nu trebuie sa fim acum best friends, dar macar loc de "salut" sa fie), atunci chiar facem facultatea doar pentru o amarata de hartie cu numele nostru pe ea. de certat nu te certam ca fumezi, asta e, fiecare cu ale lui :)). Promitem, eu cel putin, ca nu vom sta pe loc, facem pasul inainte, nuuuuu IPMI-stii mei??? :D

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?