Fondatorii acestui blog au fost Simion, Constantin si Alinush.
Pentru o incărcare rapidă a paginii utilizaţi Google Crome. Pentru orice nelamurire

Bancuriiiiiii

a. Merge Bula la scoala si asteapta ora de tehnologie …. Intra profa in clasa… -Vasilica ce-i taica`tu ? -Gunoier ,domna profesoara! -Nu se spune asa..Se spune lucrator la urbanizare… Pana la urma ajunge si la Bula… -Bula ce-i taica`tu? -Dj la “mistick club” domna profesora! -Si ce-i aia? -Clopotar la Biserica!...=))

b. Intr-o noapte hotii intra in casa la Bula. In timp ce aia cotrobaie peste tot locul, sotia lui Bula se trezeste si-i zice: - Bula! Bula! Bula, trezeste-te, ca au venit hotii! - Taci, femeie! Io ma ascund de rusine ca nu avem nimic in casa si tu urli in gura mare ca or venit hotii!...
c. O pereche sta pe banca in parc. El catre ea: -Pot sa-mi incalzesc miinile intre picioarele tale? Ea: -La urechi nu ti-e frig?
d. Examen la facultatea de biologie. Intra studentul,i se pune o tavita cu piciore de insecte in fata si este pus sa isi dea deama carei insecte ii apartine fiecare piciorus. Suparat, se ridica si pleaca. Profesorul vrea sa ii treaca nota in carnet, dar nu stie cum il cheama, si de aceea il striga. Se deschide usa, apare un picior si se aude: -Ghici!

0 păreri:

Trimiteți un comentariu

Hey ce zici?